Skepparkroken

Skepparkroken ligger vackert beläget vid Skälderviken i Ängelholms kommun. Här utvecklar PEAB ett helt nytt bostadsområde.

Kv Caroli

Hur driver man tillbaka trafik till ett centra som har den geografiska förutsättningen för att vara en attraktiv hangout, men med tiden allt mer tappat sin dragningskraft?

WOW2030

År 2030 finns en destination alla vill besöka. Där framtidens boende och företagande möter befintlig infrastruktur och upplevelser i världsklass.

Mobility Challenge

År 2030 kommer dubbelt så många människor att röra sig inom, till och från Västra Hamnen, men hur ska alla ska få plats? För att kunna dela på infrastruktur och plats är det nödvändigt att fler hittar smartare sätt att resa. Mobility Challenge, som drivs av föreningen Västra Hamnen – ’Have it all’, är ett lekfullt sätt att ta sig an en viktig fråga.

Galleria Söder Helsingborg

Hur lockar man människor till ett område som har potential att bära upp ett levande stadsliv, men förlorat sin dragningskraft?

Scheele promenad

Städerna växer i rasande takt, men var ska de få plats? I Lund hushåller man med mark och växer genom förtätning.

Förstudie E-handel

Frågetecken kring skalbarhet och internationell handel i nytt E-handelsprojekt. Vi flyttar fokus från webbshop till E-handel.